Att skriva eller inte skriva

Vanligtvis trivs jag jättebra med mitt program, Digital Mediedesign. Mestadels av den här delkursen är faktiskt också rolig, när vi får komma på egna kampanjer och layouta affischer. Men föreläsningarna som handlar om att skriva är helt värdelösa. Vi får lära oss att skriva på lärarens villkor. Vad lär vi oss på det?

Dessutom måste han ha dåligt självförtroende, för han kräver hela tiden att vi ska kommentera hans egna texter. Allra helst skulle jag vilja kritisera dem, men av rädsla för att inte bli godkänd är det nog bäst att smöra för honom. Jag håller mig till att baktala honom här istället.

Fäktning är roligt tills någon gör sig illa

Men visst kan det vara spännande att värma upp med sju killar som alla gillar att brottas och tacklas. Problemen kommer när de inte inser hur starka dem är och hur liten jag är.

Men men... Ifall jag känner mig mörbultad dagen därpå så vet jag att träningen varit bra.

Temafest

Temafest

Så här mysigt kan man ha det under en fest med temat "Extremt fel".

Nollningen är över

Jag är verkligen dålig på det här med bloggande. Men men, nu gör jag ett nytt försök.

Nollningen tog slut i onsdags och tur var nog det. Jag har inte riktigt hunnit med något annat under dessa veckor. Studierna har blivit lidande och min stackars jourhemskatt Venus har inte fått den uppmärksamhet hon har förtjänat.

(Just det, jag har gått och blivit fostermatte åt en liten katt. Hon är världens sötaste när hon inte håller oss vakna om nätterna och extremt kelig. En katt helt i min smak!)

Förutom studierna och katten känns det som om jag även är på väg att börja försumma mina kompisar, även fast jag försöker göra så gott jag kan att undvika det. Men det går inte att befinna sig på alla platser samtidigt och ibland måste jag helt enkelt prioritera. Jaja, nu när livet återgår till det normala måste jag ta tag i saker och ting igen. 

Eller kanske komma på någon uppfinning som förlänger dygnet.

Eller göra som Einstein och bara sova en halvtimme åt gången.

Då får jag ju en massa tid över, men det blir kanske lite knepigt att försöka passa in det med skolan och så.