Tvättdag

Den fruktade tvättdagen.

Dagen jag skjuter upp så länge jag bara kan. Så länge att jag nästan blir tvungen att ta fram de där underkläderna som ligger gömda längst ner i byrålådan, där de helst borde förbli.

Frågan är egentligen vad som är minst ansträngande. Att tvätta sällan och mycket eller oftare men mindre åt gången. Tål att tänkas på.

Jag har förresten löst mysteriet med de försvinnande strumporna. Visar sig att de gömmer sig i påslakanen. Ha!

Är dem begravna?

"Eleverna måste väl också ha gymnastik här?"
"Jo, men de håller ju på och bygger om."
"Vilka är begravna?"
"Är eleverna begravna?!"

Kommunikation när den är som allra bäst.

Satans påfund

Det finns många hemskheter här i världen, men just nu tar Macromedia Director priset. Jag avskyr verkligen det programmet. Helt värdelöst. Varför vi ska lära oss det och inte Flash förblir ett mysterium för mig...

Fast det är väl snarare programmeringsspråket Lingo som är boven i dramat. Antingen är det helt ologiskt, eller också är det jag som är oerhört trög (ska jag vara ärlig tror jag nog mer på det sistnämnda). Jag hade ingen aning om hur frustrerande det kan vara att verkligen inte begripa sig på språket, hur länge jag än sitter med det.

Just nu börjar jag nog tvivla lite på mina sommarkurser. Hur har jag tänkt mig att jag ska lära mig två programmeringsspråk (JavaScript och Visual Basic.NET) på bara en sommar?

Ibland är jag nog lite väl optimistisk...

Han heter Bo

Kårstyrelsen tror tydligen att Kårfullmäktige är dumma.

"Han heter Bo. B, O."

Hur många olika sätt finns det egentligen att stava Bo på?

Att blogga eller inte blogga

Jag är en dålig människa.

Jag är dålig på att blogga.

Däremot vet jag inte om det beror på att jag har ett liv där jag inte hinner skriva nåt, eller om jag inte har nåt liv att skriva om.