Slutet på något gammalt

Nu är det dags att gå vidare. Dags att vidga mina vyer. Jag har snart bott här i sammanlagt två år och jag känner att jag vill upptäcka något nytt, se andra saker, uppleva andra saker. Jag är redo för nya äventyr och allt vad de nu kan föra med sig. Tiden är inne för mig att flytta ifrån korridorslivet och upp till Grankotten. Få lite nya perspektiv på saker och ting genom att flytta hela två kilometer längre bort.

Jag börjar tröttna lite nu på att dela kök med andra. Visst finns det fördelar. Man har alltid nån att umgås med, ifall man vill, samtidigt som man kan få vara ifred genom att stänga dörren om sig. Men som sagt, efter två år vill jag prova på att bo helt själv. Jag har egentligen inget behov av korridorslivet längre, för jag hinner ändå aldrig socialisera med dem. Samt att det egna köket lockar väldigt mycket. Jag ser fram emot att åka till IKEA och inhandla en massa saker som sedan aldrig kommer att användas.

Men oroa icke! Det kommer nog att dröja ett tag innan min flytt. Den blir förmodligen i sommar, med tanke på mina krav. Jag är väldigt noga med hur lägenheten ska se ut (sa jag lägenhet? Snarare skolåda med ett nästan icke-existerande badrum).

Vad som däremot ligger närmare i tiden är att jag måste återgå till trestegs-planen och städa mitt rum igen. Dessutom måste jag slänga ut min murgröna som är halvt vissen. Jag är helt säker på att den påverkar karman negativt. Så fort den är borta ska allt ordna sig. Alla positiva och negativa saker har tagit ut varandra (förutsatt att jag får godkänt på tentan) och jag kan börja om på plus minus noll igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback